Hey guys, Huy and Ihad an unforgettable vacation at JW Marriott Phu Quoc. Here’re the reasons why and I highly recommend you should try it out in the upcoming holidays <3
We arrived Phu Quoc on a beautiful weekend. And we realized that choosing JW Marriott was such an excellent choice. It was truly a masterpiece of architecture, photo-able in every corner, equipped with so many beautiful antique props.
Huy and I had an Executive Suit. And we were so surprised by the beauty of this room, the cute welcome cake and champagne. The very first step into it was breathtaking. Even the service had to laugh and looked happy when he saw our happy face. And beyond everything we imagined, we can view an-absolutely-spectacular sunrise view through the giant windows of our suite every morning.
There’s one more thing that I was impressed by JW Marriott Phu Quoc – their exceptional customer service. They are really lovely and friendly staffs. With all the special touches, the staff here really makes you feel like you’re the only ones at the resort. They even went above and beyond normal procedures to ensure that everyone enjoy our time.
We also have many choices for restaurant in the resort. If you don’t want to have breakfast on bed, you still can have breakfast or brunch at Tempus Fugit. They do rotate different types of foods so guests do not get tired of eating the same foods everyday. And we had lunch at Red Rum with really fresh ingredients. Most of them was BBQ, but it’s directly directly at the sea side and you will have a stunning view here. For dinner, you can go to The Pink Pearl for French dish. The beautiful voice of the singer accompaniment us through our courses and gave us a really relaxing and luxury feeling. Otherwise, you can choose another romantic view at Candle Light Dinner at the beach. It’s such a memory that will last for a life time. You guys should try this: enjoy the purple pink skied sunset, yummy fresh grilled seafood plate, well selected wine and your-the-one <3
The JW Marriott Phu Quoc offers their guest and customers a variety of leisures like boat, surf, bike tour, yoga, spa,…
This wonderful trip was a truly unforgettable memory of me and Huy, now it’s your turn!

Đây là những lí do mà Nhi và anh Huy đã một kì nghỉ không thể nào quên <3
Nhi và anh Huy đến Phú Quốc vào một ngày trời đẹp, và chọn JW Marriott chính là một sự lựa chọn tuyệt vời. Ko chỉ có kiến trúc cổ điển rất đẹp, mà hầu như góc nào ở JW Marriott Phú Quốc cũng cho Nhi được ảnh đẹp luôn ấy.
Phòng của bọn Nhi là Executive Suit và nó… đẹp lung linh!!! Từng chi tiết đều được design tỉ mỉ. Còn có welcome cake cực kì dễ thương, được phục vụ với champagne. Nhi và anh Huy vui đến mức bạn staff phải bật cười khi thấy bọn Nhi bất ngờ như vậy khi bước vào phòng này haha. Buổi sáng, Huy và Nhi còn có thể ngắm sunrise. Nó còn hơn cả những gì Nhi từng tưởng tượng khi vừa ngắm bình minh vừa have breakfast on bed trong một căn phòng đẹp như vậy. Chắc chắn Nhi không thể nào quên được vì it was absolutely spectacular… (ko biết diễn tả tiếng Việt sao nữa huhuhu)
Một điều nữa mà Nhi ấn tượng về JW Marriott Phú Quốc là service. Các bạn staff thật sự rất dễ thương, và nhiệt tình khiến Nhi có cảm giác như bọn Nhi là những vị khách duy nhất ở resort ấy. Luôn được các bạn ưu tiên để đảm bảo là anh Huy và Nhi có thể enjoy kì nghỉ này một cách thoải mái nhất.
Restaurant ở resort JW Marriott cũng rất là đa dạng. Nếu bạn ko have breakfast on bed, breakfast và brunch vẫn được phục vụ tại Tempus Fugit. Menu cũng được đổi mới mỗi ngày nên Nhi đã có thể thưởng thức những món khác nhau các buổi sáng. Buổi trưa thì bọn Nhi ăn ở Red Rum, đa phần là BBQ nhưng ngay sát bờ biển with stunning view. Such a wonderful experience! Còn dinner, bạn có thể đến The Pink Pearl để ăn món Pháp và thưởng thức với beautiful voice of the singers trong suốt bữa ăn. Hoặc chọn một khung cảnh lãng mạn hơn với Candle Light Dinner at the beach. Hãy thử ngắm hoàng hôn và thưởng thức đĩa hải sản nướng bên bờ biển, cùng rượu vang và người mình yêu <3
JW Marriott Phu Quoc còn có những dịch vụ khác nữa như lướt sóng, tour xe đạp, yoga, spa,… chắc chắn bạn sẽ có một kì nghỉ trọn vẹn tại đây.
Nhi và Huy thực sự đã không thể nào quên được kì nghỉ tuyệt vời này, giờ đến lượt bạn thử nha.

Photos & Video by WEUS Production 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*