IMG_2240

IMG_2241

IMG_2237

IMG_2252

IMG_2255

IMG_2263

IMG_2264

IMG_2248

IMG_2275

Hey folks !

Today’s look was taken by my neeeeeew camera! I hope you all can see the difference of the pics – so nice! I am totally in love with this canon eos 700D!

Actually I bought it because of the video function but the rest of it is just awesome. Perfect for me. It took me a lot of time to safe money for this little one – also I sold my old canon eos1000D on eBay and it was a success Hihi. Because the Camera ​is still too expensive for the little student Nhi, her parents helped her out :). So that’s my Xmas present for this year.

Today’s outfit has a little bit a vintage touch, because of the bag and the super nice great coat from Sheinside.
It’s classy and really easy to mix with other clothes. Also the price is really really good – take a looooook !
I combined this coat with a​ pair of​ black ripped jeans, ​a​nkle boots and this clean black blouse which a friend from Vietnam designed for me.

Have a nice weeek everyone !

P.s.: Also it’s Xmas soon ! Don’t forget to get some presents for your beloved friends and family

____________________________________________________________________________

Hế lô mọi người!

Trang phục của hôm nay đã được chụp bởi chiếc máy ảnh mới của mình!! Yeahhh! Mình hy vọng các bạn có thể thấy sự khác biệt trong những bức hình này, đẹp hơn hẳn! Mình bị yêu chiếc máy ảnh canon eos 700D này mất rồi! Thực ra mình mua em ý với mục đích quay phim nhưng mà các chức năng khác của ẻm đều rất tuyệt hảo. Perfect!! Mình đã mất rất lâu để tiết kiệm tiền mua em ý và mình cũng phải bán cả em canon eos 1000D cũ của mình trên ebay nữa, may mà thành công! Hihi! Và vì máy ảnh kỹ thuật số chuyên nghiệp đối với cô sinh viên Nhi bé nhỏ vẫn rất là mắc tiền, nên bố mẹ cô ý cũng đã ra tay giúp đỡ nữa. Thế là đây chính là món quà Giáng sinh năm nay của mình.

Bộ cánh hôm nay mang hơi hướng và âm hưởng đồ vintage vì cái túi và chiếc áo khoác siêu đẹp này đều là của Sheinside. Trông khá là sang chảnh mà lại khá dễ mix đồ. Giá của nó cũng khá ok đấy mấy bạn để ý xem! Mình đã phối chiếc áo khoác này với quần jeans rách màu đen, bốt cổ ngắn và một chiếc áo trơn mà một người bạn ở Việt Nam đã thiết kế cho mình.

Chúc mọi người có một tuần vui vẻ!

P/S: Giáng Sinh sắp tới rồi, các bạn nhớ tặng cho bạn bè và những người thân trong gia đình mình những món quà đáng yêu nha! <3

xoxo
Nhi

 

Coat – Sheinside
Boots – Zara (old), similar here
Bag – Charles & Keith
Hat – H&M, similar here
Matt Nail Ploish – flormar
Lipstick – KIKO, similar here 
Watch – Daniel Wellington

 

 You May Also Like

One comment

Reply

Love this outfit !!!

http://www.alanaandkyra.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*