IMG_7947

IMG_7950

IMG_7955

IMG_7960

IMG_7964

IMG_7970

IMG_7976

IMG_7986

IMG_7995

Hello Germany!

After almost 3 months I am now back in Germany.
This summer was for sure a success. I have been to so many different countries and cities (Berlin fashion week, Vietnam, Tokyo, Cambodia and San Francisco). I also met a lot of cool people and ate too much good food! But my love life is still complicated … Don’t know what I should do with all this feelings and the situation is too sad …

However I am back here and the weather is still good, not too cold and still sunny. Tonight I’m gonna have a nice dinner with some friends.
This is today’s outfit:
My favorite lace dress to go with a black croptop. This look is really elegant and feminine. The accessories like gold earrings, rings, hat and white nail polish make the outfit more stylish.

____________________________________________________________________________________

Chào nước Đức!

Chà, thế là đã qua 3 tháng hè và bây giờ mình đã trở về Đức.
Mùa hè này quả là một sự thành công ngoài mong đợi! Mình đã được đặt chân tới nhiều đất nước và thành phố khác nhau (từ Fashion Week Berlin, tới Việt Nam, sang Tokyo, Căm pu chia và San Francisco). Ngoài ra mình cũng được gặp gỡ rất nhiều những người bạn mới đầy thú vị và hay ho cũng như đã được ăn quá nhiều món ngon! Tuy nhiên về mặt tình cảm thì vẫn rất là …. Mình không biết nên làm gì với những cảm xúc này và mọi chuyện thật quá buồn…
Dù sao thì bây giờ mình cũng đã được trở về nhà và thời tiết thật là tuyệt vời, không quá lạnh mà vẫn có nắng đẹp. Tối nay mình sẽ đi ăn một bữa hoành tráng với mấy người bạn.

Sau đây là bộ cánh của ngày hôm nay:
Mình mặc chân váy ren đen ưa thích của mình và phối nó với một chiếc áo croptop đen. Đây là một bộ cánh rất nữ tính và duyên dáng. Thêm vào đó, những phụ kiện đi kèm như khuyên tai, nhẫn, mũ vành và móng tay màu trắng cũng tạo nên điểm nhấn rất sành điệu thời trang cho bộ đồ này.

 
 

CropTop – No name
Lace skirt – similar here 
Heels – Primark, similar here
Hat – H&M
Gold Earrings – H&M, similar here
Rings – &other storiesYou May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*